Fesyen Yuna di Birthday Party Dato' Siti

ShawlCenter memang peminat Yuna, jadi pantang kalau berita Yuna keluar..mesti rasa nak komen. Bukan nak komen pasal 'berita', tapi nak komen pasal fesyen Yuna...hehhe Terbaru kisah Yuna & Qi hadir di birthday party Dato' Siti sedondon kaler purple. Woww! so sweeettttt...tak kisah la korang nak kata kawan baik ker..rakan tapi mesra ker..tapi bagi ShawlCenter kalau dah sedondon tu..memang bercinta lah! (eh! tadi kata x nak komen pasal berita..hehheh)..Tapi ShawlCenter suka je Yuna bercinta dengan Qi..:)
Yang penting Yuna happy dan dapat cipta lagu-lagu yang lebih mantap & meletops.
Okeh..kembali kepada fesyen Yuna. ShawlCenter sampai sekarang masih belum dapat macam mana cara Yuna lilit shawl dia..tapi yang pasti, cara lilitan Yuna ni sama dengan lilitan shawl Hana Tajima. Kalau you all tau, tolong inform ShawlCenter yer!
Dari segi dress pula, style lebih kurang sama dengan fesyen dalam magazine EH!. Belt samakan Yuna? :)
Dalam gambar ni, warna tak nampak berapa cantik...tapi kalau tengok tv kat Melodi..cantik sangat dress Yuna. i likeee..

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template