*ShawlCenter February Giveaway*

Jom join *ShawlCenter February Giveaway* :)
Senang saja, cara-caranya:
1) LIKE Shawl Center Page di Facebook @ jadi follower www.shawlcenter.blogspot.com (salah satu, dua-dua pun ok ;p..)
2) Copy banner giveaway di atas dan display kat blog anda dan linkkan ke blog ini.
3) Buat entry dengan tajuk *ShawlCenter February Giveaway* dan letakkan gambar TUDUNG PENGANTIN anda yang paling gorjes :).
4) Komen di sini dan letakkan link entry anda & e-mail address.
Senang jer kan?
Hadiah nya ShawlCenter akan beritahu di next entry. Tungguuuuu!!!! :)

5 comments:

ambrynaa said...

Testing:)

aKu,diA dAN kAmu~ said...

saye da join ye..
org pertame ke ni..bangge btl..hehe

http://nurul110706.blogspot.com/2011/02/shawlcenter-february-giveaway.html

email:butterscotch_1405@yahoo.com

ambrynaa said...

Thank you Nurul:)
Dah terjah your entry. Nice!!
*ShawlCenter*

ambrynaa said...

http://artisham.blogspot.com.com/2011/02/shawlcenter-february-giveaway.html

norartisham@yahoo.com

*problem x leh komen...kenapa ek?

ambrynaa said...

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2011/02/shawl-center-february-giveaway.html

megahasz@yahoo.com

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template