Mix & Match Shawl with Nissen dress

ShawlCenter jalan-jalan kat www.nissen.com dan jumpa Front Ribbon Sweat Dress yang chomel ini...chomel kan ribbon 3 ketul kat depannya tu...buat gadis-gadis kiut macam you all ni memang seswai kan? Ada 4 colour Sweat Dress ni, tapi yang ShawlCenter berkenan 3 colour iaitu biru, hitam & light pink. Untuk dress biru, Shawlcenter jumpa shawl yang seswai untuk dipadankan iaitu shawl dari www.hawtshawls.blogspot.com
Untuk Front Ribbon Sweat Dress in black ini pula ShawlCenter padankan shawl dari www.shawlattic.blogspot.com

Warna light pink ni sweet sangat kan? ( ShawlCenter suka sangat PINK!)
ShawlCenter padankan dengan shawl dari www.shawlnurfa.blogspot.com
Ketiga-tiga blogshop nih ada dalam list shawlcenter, itu la tujuan utama shawlcenter buat blog ni. Supaya senang nak survey :)



0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template