Alamak! Seswai ker??

Sabtu lepas main bowling tuk department, kena pakai tudung pink ngan baju hitam. Tudung pink plain. Alamak! selendang pinkku semua ada corak..saya memang gila pink, tapi x der selendang pink plain...hmmmmm..x cukup gila nih...takkan nak pakai tudung bawal or tudung awning..x up to date la..huhuhuhu (jgn mare..)
Check balik almari...hmmmm..ada 1 shawl yg saya beli masa kat Jepun dulu..shawl ni Jepun pakai tuk lilit kat tengkuk masa musim sejuk..kaler pink! boleh la..belasah jer la..itu jer yg ada.
Esok nak mainnya beb, kalau minggu depan ker, boleh la order online ke..kan..kan..
Shawl ni memang panjang dan lebar sikit, tapi sib baik x tebal sangat. Bila pakai memang x selesa kat area tengkuk tuh..cam kembang semacam. Tapi bila dah sampai Selayang Mall main bowling..tak ingat dah tengkuk yg kembang tuh..hahhahah..x der plak amik gambar sorg2 yg nampak shawl ni..ini jer gambar ramai2 yg bleh nampak shawlku yg berserabut..hahha..
Anak Tudung Lycra kaler shocking pink tu saya beli dari CosmoLadies :)

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template