Adreesya Creative Design - Canteeekkk Sangat!

Hari ni saya nak promote satu blog shawl custom made. http://adreesya-cute4u.blogspot.com/
Cantiknya blog ni, kalerfull & meriah!! suka sangat pegi sini..:)

Adreesya jual shawl yg diorg design sendiri. SUPERB! memang lain dari yang lain..tapi Adreesya ada mentioned yang ada blog lain yang jual design yg sama. Kira macam 'peminat' la tu...huhuhu..tapi saya x jumpa lak blog tu..sapa2 yg tau tu..citer la kat saya..nak terjah jugak.

Saya belum try lagi, tapi tengah usya2 la ni..;p
Harga memang mahal la sikit..almaklum la custom made..bukan dalam 'linkungan' budget saya..jadi kena la pilih betul2..kan..kan..

1 comments:

ambrynaa said...

Takde sapa nak komen ker? :)

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template