BlogShop Price Comparison: Tudung Rose

ShawlCenter berkenan betul dengan Shawl Rose ni...comel sangat sekuntum bunga tu. Dari list blogshop yang ada dalam shawlcenter ni, ada 3 blogshop yang jual tudung yang sama. Tapi kita tengok siapa jual paling murah ;) .. Harga yang dinyatakan tak termasuk kos penghantaran yer..kos penghantaran biasanya sama jer mana2 blog.

Prettyintown Shoppe
RM33.00
Adreesya Creative Design
RM39.00



Radiusite
RM40

Duit di tangan anda :)..terpulang nak shopping kat mana kan..Kalau ada info blogshop yang jual lagi murah Tudung Rose ni, bagitau shawlcenter yer!


1 comments:

ekien ashikin said...

fb saya.. cucuatoks shawls n scarfs.. cuma sy masih x sempat utk buat blog

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template