New Trend Shawl : Shawl Tribal

Sejak kebelakangan ni SC terperasan dengan shawl corak tribal ni. Mula-mula tu tak tau plak namanya TRIBAL. Tapi tengok dalam blog list di ShawlCenter ni ada beberapa blog yang menjual shawl Tribal ni. Agak-agak siapa la yang start panggil Tribal ni yer.

SC cari makna tribal, kalau ikut kamus yang di google tu, maknanya lebih kepada puak atau etnik. Mungkin coraknya mirip kepada corak yang beberapa etnik terkenal hasilkan, maka terhasil lah shawl tribal. :)
Tapi kalau tengok images yang keluar bila di google, agak berlainan pula coraknya.
Tak kisah la kan, janji cantik! Heheheh

SC dah TERorder 1 shawl dari CottonToYou, buat masa ni belum dapat reply dari CottonToYou lagi. Semalam berkenan shawl dari shawls@AYUCINTA. Bila tengok hari ni dah sold out! Gggrrrr...

Bila SC dah dapat shawlnya nanti SC akan review.

Di bawah ni SC listkan blog yang jual Shawl Tribal. Kalau ada blog lain yg jual boleh inform SC yer!

CottonToYou
shawls@AYUCINTA
D Zaz Collection
Radiusite
Naella
*HawtShawl
*CosmoLadies

*update as of 14 March 2013















1 comments:

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template