Shawl Tribal :Radiusite vs CottonToYou

Shawl yang SC order dari Radiusite dan CottonToYou dah sampai!! Yeayy!! Hari Jumaat order, Isnin dah sampai.

Dua-dua SC order Shawl Tribal.

CottonToYou tulis, material chiffon. Tapi yang SC dapat ni macam kain cotton pun ada. Lembut je kainnya. Pakai pun senang. Panjang shawl standard, tapi agak lebar. Tapi jahitan agak kurang kemas. Jahitan lebar-lebar dan agak longgar. Yang bestnya harga RM20 termasuk delivery charge. Murah kan!!

Shawl Tribal dari Radiusite pula, memang dari material cotton lembut. Size lebar standard tapi panjang lebih sikit. Dihujung shawl berbentuk bulat. Ala-ala half moon panjang :)
Harga RM39 + RM6 delivery charge. So, jumlahnya RM45.
Sebenarnya rumah SC dekat je dengan butik Radiusite kat Rawang tu. Tapi malasnya nak pegi. Jadi order online jer lah!

Dari segi warna, kedua-dua shawl adalah lebih gelap dari warna dalam blog. SC suka warna terang-terang sikit. So, kena skodeng shawl lagi ke?? Heheh






















1 comments:

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.. jgn lupa follow jg ye..insyaAllah HV boleh bagi special price.. =)

http://hijab-valley.blogspot.com

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template