MY FIRST POPLOOK DRESS♥


Ini dress pertama yang saya beli dari POPLOOK.COM.
Sangat suka materialnya, t-shirt cotton. Lehernya agak luas, tapi boleh dicover dengan tudung yang labuh. Dress ini disertakan sekali dengan tali pinggang dari material yang sama, tapi saya gantikan dengan tali pinggang lain yang saya beli dari POPLOOK juga.

Anak saudara (bersama dalam gambar-Effa) saya kata, tali pinggang yang sama material nampak macam baju tido. Hehehe. 
Effa memakai dress yang dijahit sendiri. Student aliran fesyen la katakan, kena la pakai baju jahitan sendiri kan :).

2 comments:

POSH76 said...

santek...like poplook!!!

Anonymous said...

nak buat payment kat poplook nih,click je ke link proceed dy ? takut la.. online banking nie mane boley click link2 kan,kena tros g website dy.pls reply asap.dah eager sgt nk baju poplook nih.. ;(
nie email saya :

farrafannee@yahoo.com

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template