Shawl Plain dari Shawlbyvsnow

Salam

SC baru dapat shawl baru. Yeaaayyy!! Asal-asal nya member SC yang beli dari SHAWLBYVSNOW ni. Sebab dia berkenan sangat dengan shawl ni, dia nak repeat order. Sebab delivery kena charge dia tanya la kut-kut kawan-kawan yang lain nak order sama. So, boleh la tong-tong delivery charge tu.

SC pun dah lama tak beli shawl baru, tengok gambar model yang cun melecun ni lagi la tergoda kan? Walaupun kalau kita pakai shawl ni muka tak jadi cun macam muka model.. Ekekek

Semua kaler berkenan, tapi tak boleh ikut sangat nafsu serakah ni. So, order 2 JE. Warna purple & charcoal.

Bila dah dapat, terus je SC belek. Kainnya sangat lembut, nipis & tak jarang. Panjangnya lebih kurang Pashmina, tapi lebarnya kurang sket dari Pashmina.

Hari ni SC pakai, sangat senang untuk dibentuk dan sangat selesa dipakai.
Member SC nak order lagi tu. Kali ke-3 repeat order tuh! Hahahah

SC dah list kan SHAWLBYVSNOW dalam blog list. Check it out!!















1 comments:

sheequeenzz said...

hikhik class ko maria.
acij nk repeat order kali ke4 nih sbb pansy purple dah ada balik.yeay

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template