Yuna vs Hana : LIVE FASHION/LOVE MUSIC the review


Saanngggaattttttt JELES tengok gambar-gambar mereka-mereka yang dapat pegi event LIVE FASHION/LOVE MUSIC ni...kenapa la saya baik sangat. tak amik emergency leave jer ari tu..dah nyesal!! huhuhuhuhuk!!

Gambar2 di atas diciluk dari facebook peminat2 Yuna. JELESnya!!

Bawah ni pulak, gambar saya ambil dari blog http://www.luvlyadreena.blogspot.com/

Thank dear sebab cepat upload citer pasal Yuna vs Hana ni :)

Door Gift. Masuk nih kena bayar ke free?

Maysaa Collections

Nice shot Adreena!

Tuan punya blog. Akak jeles tau!

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen yer! :)

Recent Posts

Popular Posts

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template